U mag dus zelfs de afwas laten staan!



MENU
—————————————————————————————————————–
Amuse
**
Tonijn tataki met noriblad, avocadomousse, komkommer pickles en sesam-yuzu vinaigrette
**
Krokant gebakken polenta van Pecorina kaas met geschroeide courgette, gestoomde bosui en
sojabonen-truffelmousse
**
Zacht gegaarde rosbief met ahornsiroop, pastinaak, oerwortel, bietjes en pompoen geserveerd
met een tijm gratin Dauphinois
**
In Cava gestoofde peer met gebrande pecannoten, witte chocoladeschots en
kokos-dulce de leche
—————————————————————————————————————–
Wanneer iemand een allergie heeft of iets niet lust dan kunnen wij hier rekening mee houden
4-gangen kerstdiner met amuse | 55 p.p.
Kaasplateau i.p.v. zoet dessert | 5,- supplement p.p.
Begeleidende wijn | 20 per fles
Cava | 20 per fles
Voor bij de borrel
Charcuterie: 2 soorten Iberico worst, 2 kazen en luxe noten | 8,50 p.p.